Vi tør ikke sige

ALT ER MULIGT

Men i dag, +20 år efter det første emballage-produkt blev kompost-certificeret, er mulighederne utallige.
MAISTIC Bio Group samarbejder med producenter over hele verden, der kan og vil certificeret komposterbart og plastfri løsninger.
Vi producerer på bestilling – og undersøger gerne, om vi kan opfylde jeres ønsker, drømme og behov. Det kan vi sikkert…

Hver eneste dag bombarderes vi gennem medierne med ny forskning, der påviser, at plast er et problem, vi alle skal tage alvorligt. Du kender måske til udmeldinger som:
Der er mere plast i havet i år 2050, end der er fisk.
Plastforureningen er lige så alvorligt for miljøet som CO2 og drivhusgasser.
Hormonforstyrrende stoffer absorberes i mikroplast og ender i skaldyr og muslinger.
og andre kedelige plast-statistikker.

Det er jo frygteligt. Og det er baggrunden for, at vi hos MAISTIC Bio Group har specialiseret os i mikroplastfri og certificeret komposterbare alternativer til de plastprodukter, der udgør et problem FOR MILJØET OG DIN SUNDHED.

Det største problem med certificeret komposterbart bioplast er hverken pris, kvalitet, holdbarhed eller udvalg. Det er kendskab. Derfor fandt vi på ordet ‘maistic’.

Det startede i 2015, da vi opdagede, hvor mange muligheder der er for, at både produktionsvirksomheder og detailhandel – og dermed forbrugerne – kan undgå store dele af den oliebaserede plast, der er årsag til plastplastproblematikkerne. At der overalt i verden udvikles og på højtryk produceres biobaserede, komposterbare plasttyper uden de kemiske tilsætningsstoffer, der kan være såvel kræftfremkaldende og hormonforstyrrende, gjorde beslutningen nem:

Vi vil udbrede de certificeret komposterbare og mikroplastfrie alternativer til den plast, der udgør det voksende problem.

Og vi udbrede kendskabet og vil arbejde med alle, der i dag benytter eller på anden vis forholder sig til ikke-nedbrydelige plasttyper: Forbrugere, det offentlige, detailhandlen, grossisterne, fødevareproducenterne, andre beslutningstagere samt politikere.

Helt ind i vore hjerter er vi iværksættere – og vi har sat os miljøet som mål. Vores mål er ikke at skabe en virksomhed, som ‘bare’ er leverandøren af bioplast. Vi vil være en samarbejdspartner. Hver gang. Den innovative af slagsen, der går langt for at finde en løsning og det bedste produkt.

Vi tillader os at have en holdning. En holdning om, at der er produkter og råmaterialer – og især additiver, kemi og dårlige ‘grønne’ plastprodukter – vi ikke vil have med at gøre. Der skal ikke være tvivl om, at MAISTIC® er kvalitet og det bedst mulige alternativ.

Vi er bl.a. totalleverandør til detailhandlen. Bruger eller sælger butikken i dag en vare af oliebaseret plast, kan vi formentlig levere det komposterbare alternativ.

Det kunne være verdens første Generation 4.0 indkøbspose ‘Miljøposen’, der er både vaskbar og komposterbar.
Serien af fryseposer, affaldsposer og andre posetyper, der er testet komposterbare ved en temperatur på 25 grader og tilsvarende nedbrydelige i vand.
Takeaway-emballage til kød, grønt, brød, salat samt engangsservice – naturligvis ligeledes certificeret komposterbart.
Opbevaringsbøtter, madkasser og drikkedunke i et komposterbart materiale med imponerende gode resultater ved migrationstests pga. de helt basale krav til kompost-certificeringerne; at der kun må være C02, vand og mineraler tilbage i kompostmaterialet.
Og naturligvis alternativerne til de klude, svampe og andre tekstiler, hvor mikroplast-udledningen direkte til havet er stor – og plastindholdet enten overflødigt eller nemt og billigt at udskifte med plastfri materialer.

Hos MAISTIC Bio Group er ‘det bedste produkt’:

  • Skabt af det primært biobaserede råmateriale, der bedst egner sig til kundens behov og drømme
  • Så miljøvenligt som muligt. Eksempelvis er vore komposterbare majsbaserede produkter GMO-fri og pesticidfri
  • Et produkt, der leverer mindre til CO2-regnskabet end gængs plast. Eksempelvis sparer PLA miljøet for op til 80% i produktionsleddet.
  • Produceret på fabrikker, der aktivt arbejder for at bedre miljø og sociale kår og kan dokumentere det.
  • Migration af sundhedsskadelige eller potentielt sundhedsskadelige stoffer fra emballage til fødevare er et problem, vi tager seriøst. Derfor går vi efter materialer og produkter, der tester bedst og er længst fra grænseværdierne på alle parametre.
  • Fri for kemiske additiver som D2W og EPI
Med andre ord. MAISTIC® er sund fornuft. Så enkelt er det faktisk.

For alt det, der ikke står her – tøv ikke og kontakt os nu

Brian Bouet Smith - CEO / stifter

MAISTiC-mand

Ham, du møder. Ham med kontakterne, priserne, fingeren på pulsen, vovemodet og 20 års erfaring i det, han er bedst til: Ærlig, ordentlig forretning.

Heidi von Bülow - CCO / stifter

Maistic-dame

Hende i baggrunden. Den kedelige, der siger ‘Nej, nu skal vi først’, hende, der strammer koncepterne op og fortæller verden om det – som sædvanlig…

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Vi samler på mærker for

SUNDHED & MILJØ

Du vil møde en lang række officielle mærkningsordninger og certificeringer på MAISTIC-produkterne. De officielle mærker er både din og vores garanti for kvalitet og sikkerhed. Nogle gives for økologisk produktion, andre for komposterbarhed og flere indikerer certificerede tests og resultater, som de enkelte produkter eller materialer har været igennem