Vi har skabt alternativet til plastic-tandbørsten
– flot og lækker og 50% indhold fra fødevareproduktionen

Endelig er det slut med plastic tandbørsten.
Maistic har udviklet et helt nyt, fast og fuldt biobaseret materiale uden brug af plastic. Vi introducerer det nu til en nyudviklet serie af tandbørster, som vi er stolte af at kunne kalde 100% plastfri.
Og ja, naturligvis er emballagen også plastfri.

Det nye materiale til skaftet kalder vi Maistic® Wheatie® – du kan læse mere om det her.
‘Wheatie’ fordi en betydelig del af materialet er rester fra hvedeproduktionen, nemlig stråene. Det er der flere miljøfordele ved: Størstedelen af alt strå fra korn-produktion verden over brændt med CO2-udledning til følge. Vi bruger det strå til produkter og sparer derved den andels CO2-udledning. Derudover skaber vi biobaserede produkter og materialer uden at benytte mere plads til dyrkning, men blot udnytte og skabe værdi af de dele, der før blev betragtet Dels

Hvorfor skal plastic tandbørster være så farverige og mindre kønne? Og er det ikke muligt at lave tandbørster uden plastic uden Endelig har vi også en gulvklud i udvalget af plastfri rengøring.
Den har været efterspurgt, for der er visse ulemper ved de mest udbredte i dag:
Den gammeldags vævede gulvklud i bomuldsgarn er meget længe om at tørre, hvilket kan resultere i sur lugt. Og mange af de mere moderne gulvskrubbe-løsninger – de er oftest af plastik.

Maistic Gulvklud er af naturlig træbaseret viscose og tørrer langt hurtigere end bomuldskluden. Viscose er som bomulden let skrubbende.
Viscosen til Maistic Gulvklud er naturligvis 100% biobaseret og 100% plastfri.

Kluden er af ekstra kraftig kvalitet, hele 240 g/m2. Det gør den nem at bruge til gulvvask, da det forhindrer den i at krølle sammen under gulvskrubben. Det gør naturligvis også at den holder længere end en tyndere klud.

Maistic Gulvklud har et spinkelt mørkegrøn print, der indikerer at den indeholder 0% mikroplast.

Vask

Vi anbefaler vask ved 60 grader.
Ved vask ved 90 grader samt ved tørretumbling vil kludene hurtigere slides, hvilket nedsætter levetiden.

Materiale

MAISTIC Gulvklud forhandles i 2-pak
Materialet er 100% naturlig træbaseret viscose.
Kvalitet 110 gram/m. Størrelse 32×38 cm
Farven er hvid med mørkegrønt bio-print. Alle farver er AZO-fri.
Vejl. uds. pris kr. 15,95
Leveres til butikker i papemballage med spydhul til ophæng og i flot salgsklar display-papæske til disk eller hylde.
Ønskes gulvdisplay, kontakt Maistic.

Forhandles i mange supermarkeder, bl.a. alle Føtex og Bilka, samt mange SuperBrugsen og Meny, i Helsam og andre helsekostbutikker, i webshops, økologiske butikker mm…


Prøv også andre af MAISTIC rengøringsartikler FRI FOR MIKROPLAST, bl.a.:

T-shirt bag

Den nye 5pak klud lander på hylderne i bl.a. alle Netto-butikker i oktober 2017. Kludene er nu med let grønt print, der viser, at den er mikriplastfri. Emballagen er også ny – og ‘Less Waste’. Den komposterbare pose er væk og erstattet med pap omkring de fem klude. Vi er stolte af, at Dansk Supermarked har sagt ja til denne løsning. Mindre af den unødvendige emballage ligger i høj grad Maistic på sinde.


Maistic Svampekluden er af naturlig cellulose som alle vore øvrige svampe. De holder meget længe, tåler vask mange gange og har alle den store fordel, at de kan indeholde meget vand og nemt vrides så tørre, at de ikke efterlader spor på den aftørrede overflade. Netop nu i 3-pak i supermarkeder landet over.


Alle indkøbsposer produceres efter ordre og specs fra kunden. Naturligvis med de designs, logoer og farver, der ønskes. Dog kan der være enkelte begrænsninger, bl.a. i brug af farver, for at overholde kompost-kriterierne.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Ønsker du komposterbar pose, der også er vaskbar som en mulepose?

Læs mere om Miljøposen her

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC