Alle produkter i MAISTICs nye Dental-serie er 100% plastfri og

100% BIOBASEREDE

For Maistic Bio Group er miljørigtigt er ikke kun plastfrit. Vi har mange kriterier, når vi udvikler nye produkter. I vores nye Dental-serie er vi særligt glade for, at materialet i tandbørste-skafterne – vores nyudviklede bioplast Maistic® Wheatie® – indeholder mere end 50% rester fra fødevareproduktionen i form af strå fra korn. Biomateriale er dyrbart, og for os som producent er kunsten at skabe merværdi af de dele, der ellers betragtes som affald.

Fin, tynd og flad TANDTRÅD
– også for dig med duft-allergi

Den nye tandtråd fra Maistic er af certificeret komposterbar bioplast og i fin lille glas-flakon med metallåg, så du kan bruge bøtten igen og igen og igen. Alt er altså helt og aldeles plastfrit.

Vores nye tandtråd er skabt af den komposterbare og genanvendelige majsbaserede bioplast PLA. Tråden er tynd og flad, så den passer de fleste, og har en tynd coating af bivoks for bedre glid.
Maistic Tandtråd er uden smag af hensyn til allergikere.

Tandtråden er fint viklet og sat i glas-flakon med metalskruelåg, der har en lille flig til nem afrivning af tråden. Flakonen kan nemt genanvendes – til Maistic tandtråd refill eller andre formål.
Maistic tandtråd indeholder hele 30 meter.

Vi har pakket de små flakoner i en ‘pillow-box’ pap-æske, med hul, så den kan hænge i butikken. Tekst på pap-emballagen er på dansk og engelsk – et sprog på forsiden, og et sprog på bagsiden.
Maistic Tandtråd leveres i flot grønt printet borddisplay (Salgsklar emballage). Der er 12 pakker pr. colli.

Materiale

MAISTIC Plastfri Tandtråd
Kvalitet Tynd, flad tandtråd i bioplast (PLA)
30 meter pr. rulle.
Coating med bivoks. Ingen smag/duft.
Farven er hvid.
Vejl. uds. pris dkr. 29,95

NYHED: Maistic-kluden
fås i Føtex og Bilka HVER DAG – i helt ny og mindre emballage

Den nye 5pak klud er nu med let grønt print, der viser at den er mikriplastfri. Emballagen er også ny – og mindre. Den komposterbare pose er væk og erstattet med pap omkring de fem klude = Less Easte. Vi er stolte af, at Dansk Supermarked har sagt ja til denne løsning. Kludene fås også i mange andre butikker.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC