Når du vil vaske uden

OVERFLØDIG MIKROPLAST

Selv i svanemærkede rengøringsartikler er der plast og mikroplast. Når du køber Maistics rengøringsartikler og øvrige produkter, står der FRI FOR MIKROPLAST, fordi vi har skabt det plastfri alternativ til dig og din hverdag for miljøets skyld

Svampekluden FRI FOR MIKROPLAST
– Kluden til aftørringMaistic Mikroplastfri Svampeklude – 100% plastfri, 100% biobaseret og perfekt til aftørring.

Maistic Svampeklud er en blød og lækker klud lavet af naturlig cellulose baseret på træfibre. Drysser ikke og får støvet med op.
Kludene tørrer hurtigt efter brug. Vrides nemt og uden brug af mange kræfter til så tør tilstand, at den ikke efterlad vanddråber og striber på fladen, der aftørres.

Kludene er indfarvet i lys grøn farve, der er AZO-fri og plantebaseret og ligesom kludene godkendt til fødevarekontakt.

Cellulose ‘skrubber’ ikke. Til øvrig rengøring anbefales derfor:
Maistic-kluden (Altmuligklud) eller Maistic Gulvklud – begge af naturlig viscose.

Leveres i emballage med spydhul til ophæng samt cert. komposterbar pose med lim-lukning, der fint kan benyttes i køkkenet efter udpakning.
Kludene leveres i flot salgsklar display-papæske til disk eller hylde. Ønskes gulvdisplay, kontakt Maistic.

Vask

Alle MAISTIC klude kan vaskes i vaskemaskinen.
Vi anbefaler 60 grader. Undgå tørretumbler for ikke at forkorte levetiden.

Materiale

MAISTIC Svampeklude
100% biobaseret
4 mm tyk klud af naturlig cellulose af træfibre. Tråde af øko-bomuld.
Indfarvet i biobaseret, AZOfri farve.
Godkendt til fødevarekontakt.
Mål 18 x 18 cm.
Emballage af OK Compost-certificeret pose samt pap-omslag.
Vejl. uds. pris kr. 15,95

3-pak forhandles i mange supermarkeder, bl.a. alle Føtex og Bilka, samt mange SuperBrugsen og Meny, i Helsam og andre helsekostbutikker, i webshops, økologiske butikker mm.

Husk også de øvrige produkter af naturlig cellulose, nemlig svampene:

MAISTIC Let Ridsefri Skrubber – Fri for Mikroplast

MAISTIC Støvfri Svamp – Fri for Mikroplast

MAISTIC Let Ridsefri Skrubber – Fri for Mikroplast

Mikroplastfri Klude i kassevis
100 stk kasser

Vi har naturligvis også klude FRI FOR MIKROPLAST til salg i større mængder til virksomheder, institutioner mm.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Derfor skal du droppe engangssvampe af plastik

De kulørte engangssvampe med grøn skrubbeside er alvorlige plastforurenere.

Du ser det endda med dine egne øjne, når du bruger dem. Skrubbesiden falder af i små stykker; små stykker mikroplast, der fortsætter ud gennem afløbet, til rensningsanlægget og noget af det videre ud i havet.

Og de små stykker mikroplast forsvinder aldrig igen.

Bruger du plastsvampe udenfor til rengøring af urtepotter, vinduer osv – så ender plastikken direkte ud i naturen og din egen have.

Ikke kun rengøringssvampe, men også klude og de fleste andre rengøringsartikler på markedet indeholder plastik eller er lavet af plastik.

Der findes ikke mærkningsordninger, du kan gå efter for at undgå plastik og plastforurening fra rengøringsartikler. Eksempelvis er Svanemærkede rengøringsartikler ikke plastfri.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC