KOMPOSTERBARE INDKØBSPOSER?
Naturligvis i din butiks design

Stadig flere lande og storbyer vedtager forbud mod plasticposer og andre plastprodukter som bestik og emballage til take away. Og Facebook og medier fortæller os stadig oftere, at vi mennesker spiser plastic og viserdyr, der bliver fundet med maven fyldt med plastikposer.

Det betyder, at forbrugernes viden om traditionelle plasttypers negative indvirkning på natur og miljø stiger.
Plastplagen, som den kaldes, er over os.
Og plasticposer er ganske enkelt ved at blive dårlig CSR.

Maistic poser

… er bæreposer og andre posetyper, der bærer en certificering, der betyder, at den kan nedbryde og kompostere, selv hvis den skulle ende i naturen. Dét er en god historie at dele med kunder og samarbejdspartnere.

Det viser din butiks miljøbevidsthed på gaden, at netop dine poser er komposterbare.
Og mon ikke også det kan blive til et par gode samtaler med kunderne, mens varerne bliver pakket i posen?

MAISTIC certificeret komposterbare indkøbsposer er det bedst dokumenterede og mest miljørigtige alternativ til de bæreposer, du kender og bruger i dag.

MAISTIC poser giver dig plasticposens egenskaber + en grøn profil. Og måske endda en god snak med din kunde.


Maistic producerer bæreposer af OK Compost HOME-certificeret bioplast i 3 hovedtyper:

T-shirt bag

Dette er en kraftig version i stil med pizzaposen, men i en kvalitet optimeret til supermarkedsbrug. En virklig holdbar poser med en bæreevne op til 12 kilo i standard version. Ønskes den tynde kvalitet til engangsbrug, så er dette også muligt.

Die Cut bag

Den mest udbredte posetype i dansk detailhandel – her naturligvis komposterbar. Posen laves i ønsket størrelse og tykkelse – fra den helt tynde og lille til den store i bærepose format med ekstra forstærkning omkring håndtaget. Max Bæreevne 10 kg

Loop Handle

Som en af de eneste i verden producerer Maistic også certificeret komposterbare bæreposer med Loop Handle, endda med bæreevne på hele 13,5 kilo i tre-løfts test.
Loop Handle er ’den dyre’ af dem, du kender fra supermarkedet. Den har ekstra forstærkning i toppen og har påsvejsede kraftige håndtag.

Alle indkøbsposer produceres efter ordre og specs fra kunden. Naturligvis med de designs, logoer og farver, der ønskes. Dog kan der være enkelte begrænsninger, bl.a. i brug af farver, for at overholde kompost-kriterierne.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Ønsker du komposterbar pose, der også er vaskbar som en mulepose?

Læs mere om Miljøposen her

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC