KOMPOSTERBARE INDKØBSPOSER
Naturligvis i din butiks design

Stadig flere lande og storbyer vedtager forbud mod plasticposer.
Og Facebook og medier fortæller os stadig oftere, at vi mennesker spiser plastic og viserdyr, der bliver fundet med maven fyldt med plastikposer.

Det betyder, at forbrugernes viden om traditionelle plasttypers negative indvirkning på natur og miljø stiger.
Plasticposer er ganske enkelt dårlig CSR.

Med Finansloven for 2020 er afgiften på alle indkøbsposer ændret – men mindst for komposterbare. Det betyder, at mange af Maistics cert. hjemmekomposterbare indkøbsposer nu har cirka samme indkøbspris som plastposer.

Maistic poser

… er bæreposer og andre posetyper, der bærer en certificering, der betyder, at den kan nedbryde med rester og blive til kompost, dvs. næring til planter.

MAISTIC laver båder hjemmekomposterbare og industrielt komposterbare indkøbsposer.
Minimumsordre på standardposer med dit design op til fire farver og evt. indfarvning er 30.000 stk.

MAISTIC poser giver dig plasticposens egenskaber + en grøn profil. Og måske endda en god snak med din kunde.


Maistic bæreposer produceres efter ønske i disse 3 hovedtyper.
Ønskes andre, så kontakt os gerne:

T-shirt bag

Dette er en kraftig version i stil med pizzaposen, men i en kvalitet optimeret til supermarkedsbrug. En virklig holdbar pose med en bæreevne op til 12 kilo i standard version. Ønskes den tynde kvalitet til engangsbrug, så er dette også muligt.
TV2 Lorry testede kvaliteten hos Meny i Espergærde – se klippet her

Die Cut bag

Den mest udbredte posetype i dansk detailhandel – her naturligvis komposterbar. Posen laves i ønsket størrelse og tykkelse – fra den helt tynde og lille til den store i bærepose format med ekstra forstærkning omkring håndtaget. Max Bæreevne 6 kg

Loop Handle

Som en af de eneste i verden producerer Maistic også certificeret komposterbare bæreposer med Loop Handle, endda med bæreevne på hele 13,5 kilo i tre-løfts test.
Loop Handle er ’den dyre’ af dem, du kender fra supermarkedet. Den har ekstra forstærkning i toppen og har påsvejsede kraftige håndtag.
TV2 ØST testede disse poser hos SuperBrugsen Lendemark – se klippet her

Alle indkøbsposer produceres efter ordre og specs fra kunden. Naturligvis med de designs, logoer og farver, der ønskes. Dog kan der være enkelte begrænsninger, bl.a. i brug af farver, for at overholde kompost-kriterierne.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Ønsker du GOTS certificerede økobomuldsposer i eget design og med eget logo? Så kontakt os gerne med info om ønsker og antal. 

Du kan også læse mere om den vaskbare OG komposterbare non-voven pose, Miljøposen, her

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC