Den komposterbare pose til

FLERGANGSBRUG

MILJØPOSEN er god miljøsamvittighed. På både pris og bæredygtighed er den et reelt alternativ til bæreposer af plastic.

MILJØPOSEN
100% biobaseret og komposterbar

Vil din butik af med plasticposerne?

Og vil I gerne præsentere kunderne for et mere bæredygtige alternativer, poser til flergangsbrug og naturligvis biobaseret?

MILJØPOSEN er Maistics komposterbare pose til flergangsbrug.
Du kan med MILJØPOSEN fx erstatte butikkens plastic-coatede pose af kraftigt papir med hanke i flet eller stof. Eller indkøbsnettet af plastic. Eller muleposen af bomuld – læs mere om det nedenfor.

Maistic MILJØPOSEN er biobaseret.

Den er, som Masitics øvrige poser, naturligvis certificeret komposterbar. Dvs. at posen overholder EU-lovgivning for kompost. Posen bærer hovedcertificeringen OK COMPOST. Læs mere om certificeringerne her

MILJØPOSEN er også vaskbar ved 60 grader.

Indfarvning er soyabaseret. Til evt. tryk benyttes vandbaserede farver. Begge løsninger tilladt efter kompost-certificeringerne.

Vi kalder MILJØPOSEN for DANMARKS GRØNNESTE INDKØBSPOSE. Et reelt bæredygtigt og prismæssigt alternativ til butikkens plasticposer.

Materialet

Materialet er af bioplasttypen PLA og majsbaseret. Det er den mest udbredte komposterbare bioplasttype, der kan benyttes til mangt og meget. PLA er industrielt komposterbart og genanvendeligt og genanvendes i nogle lande i Europa og Asien.

Posen er af ‘non woven’ tekstil.
Bæreevne fra 5-15 kg alt efter ønsket materialetykkelse og og design. Kontakt os for nærmere info.

Energiforbruget ved produktion af PLA er ca. halvdelen end ved produktion af fx. petrobaseret PE.

Også CO2-udslippet er væsentligt mindre; kun ca. 1/3 ift produktion af PE.

Mange vil sammenligne MILJØPOSEN med bomuldsnettet. Også her er der miljøfordele ved MILJØPOSEN, idet bomuld er et uhyre vandforbrugende materiale i såvel dyrkning som produktion. Til produktion af en enkelt bomulds t-shirt går der 2.500 liter vand. Vandforbruget sker særligt i rensnings- og fabrikationsprocessen – processer som ikke foretages ved produktion af Miljøposen.

MILJØPOSEN designes efter ønske og produceres på ordre.

  • 100% biobaseret PLA bioplast
  • Certificeret komposterbar
  • Mærket OK Compost
  • Vaskbar ved 60 grader

Kontakt gerne salgsafdelingen hos MAISTIC for yderligere information om Maistic MILJØPOSEN.

Tlf. +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Miljøposen designes efter ønske og ordre.

Om MILJØPOSEN

  • Håndsyet – syet sammen med bomuldstråd for ekstra kraftig og lækker kvalitet
  • Vælg mellem to kvaliteter: 80 eller 100 GSM (gram pr. kvadratmeter)
  • Bæreevne op til 15 kg
  • 1-farve tryk på hvid – spørg om andre basisfarver (gul, grøn, blå og rød)
  • Min bestilling: 5000 stk.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Vi samler på mærker for

SUNDHED & MILJØ

Du vil møde en lang række officielle mærkningsordninger og certificeringer på MAISTIC-produkterne. De officielle mærker er både din og vores garanti for kvalitet og sikkerhed. Nogle gives for økologisk produktion, andre for komposterbarhed og flere indikerer certificerede tests og resultater, som de enkelte produkter eller materialer har været igennem