MAISTIC® Hundeposer
Naturligvis smider du dem ikke i naturen med vilje

Lad os allerførst slå helt fast.
Affald hører til i skraldespanden. Og komposterbart er aldrig en undskyldning for at smide affald i naturen. 
Når det er sagt.

Hundeposer er en type plast-emballage, der ene og alene benyttes, når vi færdes i naturen. Alle vi hundeejere har prøvet at række ned i lommen – og så var hundeposen væk. Tabt.
Derfor bør hundeposer ikke være af traditionelt plast, som aldrig vil nedbryde.

Også Maistic hundeposer er nu lavet af Maistics nye 2.GEN-materiale, som du kan læse mere om her.

Hos MAISTIC er vi stolte af at kunne præsentere Danmarks første OK Compost Home-certificerede hundepose. Det er en miljømærkning, der sikrer komposterbarhed med bioaffald ved temperaturen 20-25 grader.

NU – To størrelser hundeposer

Efter forespørgsel fra utallige kunder er Maistic nye serie komposterbare hundeposer nu i 2 STØRRELSER: Mindre poser til mindre hunde – større poser til større hunde. De er dermed tilpasset hundens – og dermed dens efterladenskabers – størrelse:

Og endnu et forbrugerønske er opfyldt i den nye serie.
Nemlig det at Maistic S-M hundeposer er rullet i små ruller, der passer til de standard posedispensere, der sælges i dyrehandlere mm.
M-L hundeposer er fortsat i brede ruller.

  • Råmaterialet til Maistic 2.GEN hundeposerne består af en ny patenteret komposterbar bioplast-type, hvoraf en del er den nye bioplast PHA, der skabes på planterester. En del af posen er fortsat baseret på majs og majsplante, der er GMO-fri, dyrket pesticidfrit og af en sort, der ikke benyttes til menneskeføde. Men den let støvede følelse fra Maistic 1.gen poser er væk.
  • Som alle MAISTIC poser overholder hundeposerne kravene for OK Compost HOME certificeringen og den strenge EU-standard for kompost, EN13432. Poserne indeholder desuden ikke BPA, phtalater, flourstoffer og andre omdiskuterede sundheds- og miljøskadelige stoffer.
  • Alle Maistic-poser er godkendt til fødevarekontakt. Finder du fristende svampe eller bær på turen i skoven, kan du altså trygt putte dem i hundeposen uden af risikere migration af skadelige stoffer fra pose til din mad.

Maistic hundeposer er mørkegrønne af hensyn til korrekt affaldshåndtering. 
MAISTIC poserne er ikke sorte, da Danmarks Naturfredningsforening fraråder emballage af sort plast/bioplast. Årsagen er, at ikke alle forbrændingsanlæg optisk kan sortere sort korrekt.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Nyhed!
Nu er Maistic hundeposer tilpasset hunden størrelse


2.GEN – til Small-Medium hunde
30 stk
2 små ruller á 15 stk.
Passer til lille standard dispenser.
Tykkelse 15 my. Størrelse 20,5 x 28 cm.
Farven er mørkegrøn.

2.GEN – til Medium-Large hunde
Rulle med 25 stk.
Tykkelse 15 my. Størrelse 23,5 x 32 cm.
Farven er mørkegrøn.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen