Maistic rengøring er

FRI FOR MIKROPLAST

Det burde være en selvfølge, at alle rengøringsartikler var plastfri. Ganske enkelt fordi de benyttes med direkte adgang til vandmiljøet gennem vore køkkener og badeværelsers afløb. Men også udendørs. Alle de tabte plastfibre og den nedslidte plast er overflødig mikroplast. 
Der er intet plast i Maistics rengøringsartikler. De er FRI FOR MIKROPLAST. Og god kvalitet til god pris til din hverdag.

Maistic har et bredt sortiment af rengøringsprodukter, der alle er FRI FOR MIKROPLAST.

Nogle produkter er i dagligvarehandlen, bl.a. er
Maistic Altmuligkluden udbredt i supermarkeder og specialbutikker – se mere her: (link til: 5pak Klude Fri For Mikroplast.
Altmuligkluden Fri For Mikroplast fås også i større kasser til institutioner, virksomheder, kommuner o.lign. 
Kontakt Salgsafdelingen for mere info om mikroplastfri klude i større mængder.

Derudover producerer vi mikroplastfri klude i kvaliteter, størrelser, ark, ruller og til forskellig anvendelse efter ønske i større mængder. Evt under eget brand eller i forbindelse med fx kampagne.

For andre plastfri og mikroplastfri rengøringsprodukter end klude, fx plastfri børster, svampe, mopper mm., kontakt venligst Salgsafdelingen for mere information.

Hvilke typer klude fører MAISTIC?

Viscoseklude

Klude af 100% træbaseret viscose

Viscoseklude er danskernes favorit-karklud både ved håndvasken og til rengøring generelt.

Den lyserøde oprindelige variant kan indeholde op til 50% af det ikke-nedbrydelige plastmateriale polyester.
MAISTIC-kluden er naturligvis uden polyester og andet plastic. Og godt på vej til at afløse den plastfyldte i hjem og butikker.

MAISTICs viscoseklude kan benyttes som de lyserøde, du hidtil har brugt. Du vil næppe mærke forskel. Jo, måske vil du bemærke, at de er lidt blødere og suger aldeles udmærket. Der slides heller ikke så let hul i Maistic-kluden ifm vask. Og det er jo ikke så skidt endda.

Klude af naturlig, træbaseret viscose kan produceres i ark, på rulle, med print, syninger mm. og til forskellige formål – spørg for mere info.

Altmuligkluden For Mikroplast fås i mange af de gængse supermarkedskæder, bl.a. Føtex, Bilka, Kvickly og SuperBrugsen, Meny og Netto.

Læs mere om den her

Klude af naturlig cellulose

Hvor viscoseklude er danskernes favorit, så er celluloseklude udbredt i andre lande – fx er den svenskernes favorit. Faktisk kaldes trenden med kvadratiske celluloseklude med et stort print/ budskab ofte for ‘The Swedish Cloth’.

Celluloseklude er ikke et tekstil som viscoseklude. Det er en sponge klud, dvs. svampeklud, hvor materialet er pumpet med luft som del af produktionsprocessen.

Svampe – og dermed celluloseklude – kan laves i 100% plast, der som alt andet plast slides ved brug, maskinvask mm og dermed bliver til mikroplast.
MAISTICs version er naturligvis uden plast, dvs. at cellulosen er 100% træbaseret. Naturlig cellulose er et nedbrydeligt materiale.

Læs mere om Maistic Svampeklude i supermarkeder og butikker her

Læs også om vores superpopulære ‘Altmulig-svamp’ – også af cellulose

Celluloseklude kombineres og forstærkes somme tider med andre materialer – fx bomuldstråde. Og kan produceres i forskellig farve, fasthed, størrelse, med print, syninger mm. og til forskellige formål – spørg for mere info.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Mere om mikroplast forurening

Vi har samlet en række links til artikler og videoer, der fortæller mere om mikroplast, hvad der sker, når mikroplast rammer fødekæden samt den nyeste forskning.

Kort video fra National Geographic, der kort fortæller om mikroplast. Se den her

En enkelt fleecejakke fra outdoor-tøjproducenten Patagonia taber helt op til 250.000 syntetiske fibre under vask i vaskemaskine. Læs her

Tema fra Samvirke om hvad du selv kan gøre og 7 steder mikroplast gemmer sig.

Tekstilbranchen vil i nyt initiativ finde løsninger mod plastforurening. Læs her

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen