Grøn og plastfri rengøring med

BRUG SVAMP OG HAMP

Drop plasticsvampen. Og drop opvaskebørsten.
Med MAISTIC Hamp Scrubbie kan du vaske op helt plastfrit og med god miljøsamvittighed.
Den nye Scrubbie har en cellulosesvamp af træfibre indeni og hampen udenpå skrubber let hverdagens opvask – eller dig selv.
Din nye grønne favorit til køkkenet kan vaskes og bruges igen. Og igen. Og igen. Og…

NYHED Maistic HAMP SCRUBBIE
– din nye plastfri favorit

Hamp udenpå. Og en lille, plastfri cellulosesvamp indeni.
Blød, lækker luksussvamp til opvasken og hvor der skal skrubbes let. Med forstærkede kanter af bomuld. Og som alle andre Maistic-svampe og klude er den selvfølgelig vaskbar, så den kan bruges igen og igen og igen og… Hamp Scrubbie tåler maskinvask ved 40 grader – eller sæt den i opvaskemaskinen og rens den der sammen med de øvrige Maistic-svampe.

MAISTIC Hamp Scrubbie er super til opvasken og et nyt, plastfrit alternativ til opvaskebørsten.

Om det er thekrus og kaffekopper med aflejringer eller den efterladte skål fra morgenmaden, så er MAISTIC Hamp Scrubbie en lækker sag at vaske op med – grønt, effektivt og uden risiko for at forurene hav og natur på mikroplast.

MAISTIC Hamp Scrubbie ligger også godt i hånden. Den vævede hamp på bomuldsnet skrubber let, mens den plastfri cellulose-svamp indeni sparer dig for betydelige mængder sæbe, da den i modsætning til plastsvampe holder bedre på sæben.

Hamp Scrubbie er også god til andre typer rengøring – og måske også dig selv i badet. Hamp har en naturlig antibakteriel effekt, så lader du den tørre stående, så vil den ikke begynde at lugte som bomuld – hverken i køkkenet eller badet.

Når MAISTIC Hamp Scrubbie er blevet nusset, så sætter du den bare i opvaskemaskinen.
Så er den klar til brug igen efter lidt tørretid, gerne stående.

Skal der skrubbes og rengøres grundigt, anbefaler vi MAISTIC Grov Vaskbar Skrubber.
Skal du derimod vaske og pudse vinduer, spejle og fine overflader og ønsker støv- og fnugfri rengøring, anbefaler vi MAISTIC Støvfri Rengørings svamp.

Vask

Alle MAISTIC svampe kan vaskes i opvaskemaskine.
Stil den i opvaskemaskinens bakke med glas. Tør gerne svampen stående efter vask. Svampen kan herefter benyttes igen.
Alternativt kan svampen rengøres i kogende vand.
Vi anbefaler ikke at lægge Hamp Scrubbie i vaskemaskine, ej heller tørretumbler, da det vil slide unødigt på svamp og skuredel og dermed mindske levetiden.

Materiale

MAISTIC Hamp Scrubbie
100% biobaseret
Svamp af naturlig cellulose af træfibre. Yderside af vævet hamp.
Syet sammen i hånden med bomuldstråd
Mål 11 x 11 cm.
Emballage af pap, ingen plastik
Vejl. uds. pris kr. 22,95

Fås i flere supermarkedskæder, bl.a. Føtex og Bilka samt mange Meny, i Helsam og andre helsekostbutikker, i webshops, økologiske butikker mm.

MAISTIC har alt
til den plastfri rengøring


Grov Vaskbar Skrubber – Svamp Fri for Mikroplast

Støvfri Svamp til overfladerengøring – Fri for Mikroplast

Altmuligklude – Fri for Mikroplast
5 stk. pakke
100 stk. i kasse

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Svampe af naturlig cellulose

I Danmark er langt de fleste svampe lavet af plastic.
Kort fortalt slides plastikken i små stykker, når du benytter dem. Mange af de små stykker ender i afløb eller direkte i naturen – dermed er det plastforurening.

MAISTIC svampe er lavet af 100% cellulose, det vil sige 0% plastic.
Cellulose er basalt set plantefibre og MAISTIC svampe laves af træfibre.

For at styrke holdbarheden og sikre at bakterier ikke får fat i det biobaserede materiale, mens svampen ligger i butikken, så er svampen dyppet i simpel saltvandsopløsning efter produktion. Ikke noget antibakterielt kemi, blot saltvand. Svampen er derfor let fugtig ved pakning.

Cellulosesvampe kan renses og rengøres på flere måder – læs mere om det her på The Spruce.

MAISTIC fører også cellulose svampe uden skrubbeflade – vi kalder den Støvfri Svamp.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC