Nu kan du få skuresvampe

HELT UDEN PLASTIK

MAISTIC Grov Skrubber sættes i opvaskemaskinen efter brug – og bruges igen og igen og igen.
Så skrub løs på dine gryder, potter og pander – med god, grøn miljøsamvittighed.
Helt uden at forurene miljøet med mikroplast. Og uden at smide en slidt plastsvamp ud bagefter.
Værsgo – endnu et genanvendeligt naturligt kvalitetsprodukt til din plastfri husholdning.

Maistic GROV SKRUBBER
– den nye plastfri flergangssvamp

Plastfri, biobaseret og genanvendelig.
Og så får du oveni en super udnyttelse af de par dråber sæbe, du behøver.

MAISTIC Grov Skrubber er noget så sjældent som en lækker skuresvamp. Endda en skuresvamp du bruge med god, grøn miljøsamvittighed. Den gamle af plastik er væk for evigt.

MAISTIC Grov Vaskbar Skrubber er effektiv til alle typer groft rengøringsarbejde – i køkken og baderum, inde og ude og til alle materialer, du ønsker at vaske.

Svampe af træbaseret cellulose kender du måske. De lækre, bløde svampe er biobaserede, plastfri, smuldrer ikke og kan vaskes – ikke bare skylles. Derfor kan de bruges igen og igen. På svampen har MAISTIC syet skuredelen fast, dvs den er ikke limet.

Skrubbesiden på MAISTIC Grov Skrubber er lavet af planten loofah. Plantens store agurkelignede frugt er tørret, og mindre dele af den er syet på den hvide cellulosesvamp.

Loofah kan ridse en smule på sarte overflader.
Ønsker du fx at skrubbe kalk af det fine porcelæn eller pudse genstridigt snavs af metal og ædelmetaller, anbefaler vi derfor MAISTIC Let Ridsefri Skrubber. 

Vask

Alle MAISTIC svampe kan vaskes i opvaskemaskine.
Stil den i opvaskemaskinens bakke med glas. Tør gerne svampen stående efter vask. Svampen kan herefter benyttes igen.
Alternativt kan svampen rengøres i kogende vand.
Vi anbefaler ikke at lægge Grov Skrubber i vaskemaskine, ej heller tørretumbler, da det vil slide unødigt på svamp og skuredel og dermed mindske levetiden.

Materiale

MAISTIC Grov Vaskbar Skrubber
100% biobaseret.
Svamp af naturlig cellulose af træfibre. Skrubbeside af tørret loofah.
Svamp og skrubbeside håndsyet sammen med bomuldstråd
Mål 11 x 7 cm.
Emballage af pap og desværre endnu også plastik
Vejl. uds. pris kr. 22,95

Husk også de to øvrige svampe i serien:

MAISTIC Støvfri Svamp – Fri for Mikroplast

Fås i flere supermarkedskæder, bl.a. Føtex og Bilka samt mange SuperBrugsen og Meny, i Helsam og andre helsekostbutikker, i webshops, økologiske butikker mm.

Mikroplastfri Klude i kassevis
100 stk kasser

Vi har naturligvis også klude FRI FOR MIKROPLAST til salg i større mængder til virksomheder, institutioner mm.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Derfor skal du droppe engangssvampe af plastik

De kulørte engangssvampe med grøn skrubbeside er alvorlige plastforurenere.

Du ser det endda med dine egne øjne, når du bruger dem. Skrubbesiden falder af i små stykker; små stykker mikroplast, der fortsætter ud gennem afløbet, til rensningsanlægget og noget af det videre ud i havet.

Og de små stykker mikroplast forsvinder aldrig igen.

Bruger du plastsvampe udenfor til rengøring af urtepotter, vinduer osv – så ender plastikken direkte ud i naturen og din egen have.

Ikke kun rengøringssvampe, men også klude og de fleste andre rengøringsartikler på markedet indeholder plastik eller er lavet af plastik.

Der findes ikke mærkningsordninger, du kan gå efter for at undgå plastik og plastforurening fra rengøringsartikler. Eksempelvis er Svanemærkede rengøringsartikler ikke plastfri.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC