MAISTIC 2.GEN fryseposer STRONGER & BETTER

Maistics nye 2.GEN-poser er de første fryseposer, der indeholder den komposterbare 2.generations-bioplast-type PHA, der netop skabes af affald såsom planterester, skræller o.lign. Det er rester, som ellers ville have været håndteret som affald og dermed gået tabt. Nu bruger vi det som råmateriale i en dagligdags forbrugsvare. Læs mere om de nye 2.GEN Maistic-poser her

2.GEN er også sundhed

At Maistic-poser er certificeret hjemmekomposterbare betyder, at de er fuldt bionedbrydelige og udviklet til at nedbryde også i temperaturer og under vilkår, du kan skabe i din egen kompostbeholder. Certificeringen er også et sundhedsmæssigt plus. Vi benytter nemlig hverken phtalater, Bisphenol-A, Bisphenol-F, Bisphenol-S eller andre af de kemiske tilsætningsstoffer, blødgørere mm, som er tilladt i plastic. De er ganske enkelt ikke tilladt ifølge vores certificering, OK Compost HOME, som du kan læse mere om her, da materialet er skabt til at kunne indgå i kompost og gøde jorden – ikke skade den. Maistic-poser er dermed at sammenligne med at købe økologisk: Nemlig FOR MILJØET OG DIN SUNDHED.Alle Maistic-poser – også affaldsposer, hundeposer og indkøbsposer – er derfor godkendt til fødevarekontakt.

Nyudviklet og stærkere materiale

Du vil finde de nye 2.GEN Maistic-poser stærke og mere elastiske. Årsagen er ikke mindst indholdet af 2.generationsbioplasten PHA. Finder du Maistic-poser forholdsvis tynde, så er fuldt ud med vilje. Vores interne tests viser, at tynde poser er tilstrækkeligt til mere end 80% af de ting, vi danskere typisk benytter poser til. Det handler altså om ressourcer – og hellere bruge to poser en gang imellem end altid bruge for kraftige poser.

Nu i æske – og med dato

Alle de nye Maistic 2.GEN-poser (fryseposer, affaldsposer og hundeposer) er i æske, så du lettere kan holde styr på dem i køkkenskuffen. NYHED: Æskerne er udstyret med Bedst Før-dato, så både du og din butik kan holde øje med holdbarheden – for husk: Komposterbare poser er skabt til nedbrydning under naturlige forhold – det er ikke plastic, der holder for evigt. Maistic-poser har en holdbarhed på 1 år og vi anbefaler brug inden datoen på æsken. Maistic-poser er til både køl, frys og opbevaring ved stuetemperatur. I butikkerne kan du få Maistic 2.GEN Fryseposer i fire størrelser:

1 liter pose: 40 poser pr rulle. Størrelse 17 x 23 cm. Tykkelse 15 my. Farven er semi-klar. Print på posen indikerer størrelse.

2 liter pose: 20 poser pr rulle. Størrelse 15 x 34 cm. Tykkelse 15 my. Farven er semi-klar. Print på posen indikerer størrelse.

4 liter pose: 20 poser pr rulle. Størrelse 20 x 38 cm. Tykkelse 17 my. Farven er semi-klar. Print på posen indikerer størrelse.

8 liter pose: 12 poser pr rulle. Størrelse 28 x 49 cm. Tykkelse 17 my. Farven er semi-klar. Print på posen indikerer størrelse. Følg Maistic på Instagram og Facebook, hvor vi og somme tider vores kunder løbende fortæller om brugen af vores poser og andre produkter. For eksempel er her et lille #stopmadspild tip: Maistic-poser er faktisk geniale til de gode danske smagfulde og stærke oste, fordi osten ikke ‘sveder’ i vores pose. Dermed holder osten længere.

Har du prøvet Maistic 2.GEN komposterbare affaldsposer?

Anbefaler i hjemmekompostering? 

Få svaret her

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Maistic 2.GEN fås i disse varianter i danske butikker (sommer 2018):

Fryseposer
 • 1 liter - 40 stk. pr. æske
 • 2 liter - 30 stk. pr. æske
 • 4 liter - 20 stk. pr. æske
 • 8 liter - 12 stk. pr. æske
Affaldsposer
 • 20 liter - 14 stk. pr. æske
 • 30 liter - 10 stk. pr. æske
Binde-affaldsposer WaveCut
 • 20 liter - 14 stk. pr. æske
 • 30 liter - 10 stk. pr. æske
Hundeposer
 • Small-Medium hund - 30 stk. pr. æske
 • Medium-Large hund - 25 stk. pr. æske
Bleposer
  • Standard str - 25 stk. pr. æske
Vi laver også vores populære BÆREPOSER med 2.GEN. Kontakt os for mere info

Gå efter mærket

Alle Maistics fryse-, affalds-, hunde- og bæreposer bærer mærket for den strengeste miljøcertificering for emballage, vi har i Europa: OK Compost HOME


De vigtigste krav i mærkningen er:

 • Materialet skal kunne nedbryde til vand, CO2 og biomasse
 • Bionedbrydeligheden er testet – og naturligvis bestået – efter krav fastsat i EUs kompost-lovgivning. Testen i HOME-certificeringen laves i et miljø, der minder om det, du selv kan skabe i fx en lukket kompostbeholder hjemme med madrester o.lign. - derfor HOME
 • Der er strenge krav til indholdet i materialet, fordi materialerne er skabt til at nedbryde, blive gødning og indgå i naturens kredsløb. I Maistics poser betyder det bl.a., at poserne er produceret uden brug af bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller for at nævne nogle af de problematiske indholdsstoffer, som kan være i plastic. Men ikke i Maistic. Disse stoffer kan altså hverken ende i naturen eller i dig, din mad via emballage eller i dine børn.

Disse strenge krav kan plastic ikke bestå - hverken traditionelt plast eller biobaseret plast. Du ved, at vi hos Maistic kæmper vi for

FOR LESS PLASTIC IN THIS WORLD

Gør du det samme? Så kan du gå efter disse certificeringer.

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC