MAISTIC® Bleposer

Grønne, bio og hjemmekomposterbare

Nu kan du igen få hjemmekomposterbare bleposer til brug ved skiftebordet derhjemme såvel som turene rundt med baby. Brug dem til de beskidte bleer og klude. Til det våde tøj, der skal hjem og vaskes. Og alt det uventede, som livet med baby indebærer.

  • Som alle MAISTIC poser overholder bleposerne kravene for OK Compost HOME-certificeringen og den strenge EU-standard for kompost, EN13432. Poserne indeholder desuden ikke BPA, phtalater, flourstoffer og andre omdiskuterede sundheds- og miljøskadelige stoffer.
  • Alle Maistic-poser er godkendt til fødevarekontakt. Finder du fristende svampe eller bær på turen med barnevognen i skoven, så find trygt en Maisticpose frem og tag for dig af naturens goder.
    Alle Maistics hjemmekomposterbare poser har dato på æsken. Hvorfor? Ganske enkelt fordi hjemmekomposterbare poser er skabt til at nedbryde. De skal og vil ikke eksistere evigt ligesom plastic. Så præcis som mælken, nødderne og leverpostejen har dato, så har vores poser det også. Det er ikke en udløbsdato, men en ‘Bedst Før’ eller ‘Ofte god efter’-dato – poserne kan oftest sagtens bruges efter datoen, som er lidt over et år fra produktionsdatoen. Vores poser er i æske, da direkte lys på poserne forkorter levetiden. Også varme er med til fremme nedbrydningsprocessen, mens kulde sænker den. Derfor er det gode råd: Opbevar dine Maisticposer i skuffen, evt i et rum, der ikke er for varmt. Og køb ikke til bunke. De skal nok komme på tilbud igen 🙂

Et lille tip

Poserne i Maistic Hundeposer til Mellem-Stor hund er samme størrelse som bleposerne – så hvis den ene er udsolgt, så kan den anden snildt bruges. Læs mere om de to slags Maistic Hundeposer her.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Nyhed! Bleposen er tilbage

Bleposer Rulle med 25 stk. Tykkelse 15 my. Størrelse 23,5 x 32 cm. Farve: Mørkegrøn.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen