Private Label
– og specialløsninger

Ønsker din virksomhed at arbejde med plast som CSR-mål, så lad os hjælpe med plastfri eller komposterbare løsninger.
Du kender måske Maistic fra butikker og supermarkeder, men vi er meget mere. Vi er Experts in Plastic Free.

Om det er emballage til dine varer eller forsendelser, poser af enhver art, take-away emballage, engangs- og flergangsservice, rengøringsartikler, flasker og bøtter eller måske helt andre produkter og behov, som din virksomhed savner løsning på eller råmaterialer til.
Så kontakt os. Måske vi kan hjælpe – blot ikke med plastic.
Vores inspirationskatalog viser lidt af det, som vi kan og producerer til at andre virksomheder og kæder i ind- og udland.

Med Maistic får du viden
Viden om materialer er ikke alt. Fordi Maistic både som brand og producent er dedikeret til en af de største forbrugertrends i disse år – Less Plastic – og i dag sælger i 20 lande direkte og gennem distributører, har vi også en stor viden om nationale forhold, hvad end det handler om trends, affaldshåndtering, forbrugeraktivismen eller lovgivning. Fx er komposterbar emballage et voksende marked eller krav i nogle lande, hvor andre ikke er nået dertil.
Forbrugerkravet om Less Plastic in this World er så massivt, at der i dag næppe er større brands og virksomheder, der ikke har taget hul på problematikken og muligheden for at markedsføre sig på mindre forbrug af traditionelt plast.

Her er nogle af de produktgrupper og materialer, vi arbejder med:
(fotos med en anelse tekst – det erstatter det nederste rene tekst)

Desuden – måske i højre side – vores mærkninger og certificeringer, dvs FSC, GOTS, PlasticFree Trust Mark og compost-mærkninger.

Ikke mindst til eksportmarkederne rundt om i Europa er certificeret komposterbare emballage og produkter som alternativ til den traditionelle plastic i stigning. Vil du høre om mulighederne til netop dit produkt, så kontakt os gerne.

Blandt Maistics produkter, goods not for resale og emballager er:

  • Poser. Hvad end det er indkøbsposer, fryseposer, affaldsposer, grøntposer, hundeposer, bleposer eller poser til at pakke gulerødder, brød og andre fødevarer ind i, så kan MAISTIC producerer og levere det under certificeringen OK Compost HOME. MAISTIC er en af de få virksomheder i verden, der producerer under denne certificering.
    Bl.a. er vi de første i Europa, der lancerer OK Compost HOME-certificerede fryseposer. Det sker ultimo november 2016.
  • Engangsservice. MAISTIC leverer snesevis af forskellige produkter og designs indenfor både certificeret komposterbart engangsservice og flergangsservice. Kontakt os for en snak om muligheder.
  • Take away-emballage. Også her er mulighederne utallige. MAISTIC kan bl.a. levere certificeret komposterbare kaffekopper, juicebægre, is- og yoghurtbægre, sandwich- og salatemballage samt løsninger til burger, sushi, rawfood og meget mere. Materialerne er forskellige, så kontakt os og fortæl om dit behov.
  • Emballage til fødevarer. Grundet MAISTICs mange samarbejdspartnere verden over – både inden for resin-produktion og udnyttelse og udvikling af produkter, bøtter, folier mm., er der en god chance for, at vi kan hjælpe netop din virksomhed med en komposterbar emballageløsning. Særligt til frugt, grønt og tørvarer kan vi hjælpe, men også for produkter, der skal pasteuriseres og dermed varmes op, har vi løsninger. Kontakt os for en snak.
  • Barn og baby. Det giver i den grad mening at benytte certificeret komposterbart bioplast til børneservice, drikkedunke, madkasser, sutteflasker o.lign. fordi MAISTICs produkter ikke indeholder phtalater, bisphenoler, tungmetaller o.lign. Kontakt os for muligheder.
  • Resins. MAISTIC forhandler både OK Compost HOME og OK Compost-certificerede resins til din egen produktion.
  • Klude, rengøringsartikler, svampe mm. MAISTIC har en lang række af produkter, hvor vi har skiftet problematisk plastik ud med bevisligt nedbrydelige alternativer. Vores samarbejde med Plastic Change om altmuligklude FRI FOR MIKROPLAST er et eksempel på denne kategori af varer.
  • Og alt det andet… Går du med en idé, hvor komposterbare materialer virker fornuftigt og måske endda vil lette nogle arbejdsgange eller øge dine muligheder for afsætning, så kontakt os. Som nævnt… Mulighederne er utalige.

Prøv også andre af MAISTIC rengøringsartikler FRI FOR MIKROPLAST, bl.a.:

Indkøbsposer

Den nye 5pak klud lander på hylderne i bl.a. alle Netto-butikker i oktober 2017. Kludene er nu med let grønt print, der viser, at den er mikriplastfri. Emballagen er også ny – og ‘Less Waste’. Den komposterbare pose er væk og erstattet med pap omkring de fem klude. Vi er stolte af, at Dansk Supermarked har sagt ja til denne løsning. Mindre af den unødvendige emballage ligger i høj grad Maistic på sinde.

Forsendelsesposer

Vil din webshop være grøn? Maistic producerer forsendelsesposer i alle størrelser, let gennemsigtige eller med farvet inderside – og med certificeringen OK Compost side om side med dit logo eller hvad du ønsker printet på poserne. Pose såvel som klæbelinje er rigeligt kraftig og benyttes allerede i dag af store webshops verden over.


Øvrige poser til erhverv og produktion

Hvad end det er affaldsposer, grøntposer på rulle, hundeposer, bleposer, brødposer eller poser til at pakke gulerødder, ris, kaffe eller andre fødevarer ind i, så kan MAISTIC producere og levere det – altid med kompostcertificeringer – enten OK Compost eller OK Compost HOME.


Alle indkøbsposer produceres efter ordre og specs fra kunden. Naturligvis med de designs, logoer og farver, der ønskes. Dog kan der være enkelte begrænsninger, bl.a. i brug af farver, for at overholde kompost-kriterierne.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Ønsker du komposterbar pose, der også er vaskbar som en mulepose?

Læs mere om Miljøposen her

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC