o

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål efter at have kigget rundt på vores hjemmeside eller købt et af vore produkter, så send os en mail. Du er altid velkommen til at kontakte Maistic.
Ønsker du at købe eller forhandle vore produkter eller resins – under Maistic brandet eller private label – er det også her, du tager den første kontakt.
Der er ingen spørgsmål om mulighederne for brug af bioplast frem for oliebaseret, konventionel plast, der er for små, for dumme eller for mærkelige. Hos MAISTIC lever vi for tossede ideer og alt det, andre ikke har tænkt på.

Vi vil sørge for at lede din forespørgsel videre til rette afdeling eller medarbejder og svare hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Fields marked with an * are required

MAISTIC Bio Group

H.P. Christensens Vej 1A,
DK-3000 Helsingør

Telefon: +45 5374 8500

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen