MAISTIC® festiva
SUGERØR
Naturen har jo allerede løsningen

Vidste du…
… at sumererne – et folk, der levede for 5.000 år siden – også brugte sugerør?

Hos Maistic har vi valgt at gå i sumerernes fodspor. Vores sugerør er af naturens egne rene råvarer – helt uden plast og efterbehandling.  Ganske enkelt ren natur.

Maistic SugeStrå af HVEDESTRÅ

Maistic Naturlige SugeStrå er et hvedestrå – ganske enkelt. Stråene er dyrket økologisk og pesticidfrit, forsigtigt høstet, tørret og skåret til.

Maistic SugeStrå er skabt af restmateriale, da hvede overalt dyrkes for kornets skyld – ikke strået. Af den grund afbrændes hele 86% af stråene fra verdens samlede hvedeproduktion. Dét er spild – at anvende stråene til produkter giver derfor mening.

Maistic Sugestrå er til engangsbrug og ideelle til såvel børnefesten som drinksfesten for de voksne. Tykkelsen? Som naturen skabte dem, dvs. cirka 3-5 millimeter.

Maistic BAMBUS Sugerør

Du kan også få genanvendelige Maistic-sugerør.
Maistic Naturlige Bambus Sugerør består af bambus – intet andet. Bambussen er dyrket økologisk og pesticidfrit, skåret til og udhulet.

Vask Maistic Bambus Sugerør efter brug i varmt vand. Brug evt. den vedlagte børste, der er tilpasset den smalleste del af bambusrørene. Det er jo Maistic – så selvfølgelig er renseren plastfri og lavet af metal og sisal.

Der er 6 sugerør pr pakke + 1 plastfri renser. Tykkelsen? Som naturen skabte dem, dvs. cirka .

Forslag til virksomheder og Private Label

Hos Maistic producerer vi også sugerør i andre naturlige materialer – samt naturligvis i både papir og komposterbart bioplast.
Kontakt Salgsafdelingen på salg@maistic.com for snak om muligheder og pris. 

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Nyhed!
Naturens egne sugerør


SugeStrå = hvedestrå
30 stk
30 naturlige sugerør til engangsbrug
Omhyggeligt skåret og tørret strå – intet andet
Længde 21,5 cm. I papæske
Vejl. udsalgspris kr. 24,95

Vaskbare Bambus Sugerør
6 genanvendelige sugerør af bambus incl plastfri renser
Længde 21,5 cm. I papæske
Vejl. udsalgspris kr. 39,95

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen