Komposterbare AFFALDSPOSER,

som du kan binde  NYHED

Nu kan vi endelig give dig hjemmekomposterbare bioaffaldsposer, som du nemt kan binde.

Stadig flere kommuner kræver, at affaldsposen er bundet, når den smides ud. Affaldsposer, der er både komposterbare og bindbare, har derfor længe været efterspurgt. Og nu er de her.

Maistics nye WaveCut Affaldsposer er skåret, så toppen af posen får fire ‘flapper’. Flapperne hænger pænt og praktisk ud over skraldespand eller stativ, når posen er i brug.

Når posen er fuld, bruges de fire flapper til at binde posen sammen. Nemt og enkelt.

Som altid er Maistic-poserne certificeret hjemmekomposterbare og bærer certificeringen OK Compost HOME. Det betyder, at du kan samle dit bioaffald i en pose, der præcis som madresterne kan nedbryde og indgå i naturens kredsløb.

Maistic WaveCut fås i 2 størrelser

Maistic WaveCut affaldsposer fås i to størrelser:

20 liter poser. Mål: 44cm x 45cm+10cm flapper. 14 stk/pakken   NYHED

30 liter poser. Mål: 50cm x 60cm+10cm flapper. 10 stk./pakken   NYHED

Du kan fortsat få Maistics almindelige hjemmekomposterbare affaldsposer – læs om dem her

Om poserne

Alle Maistic affaldsposer er afrundet i bunden med ‘star-sealing’. Det gør posens bund stærkere, hvilket mindsker risikoen for uheld, hvis der er for meget i posen eller der er gået for lang tid til tømning og bioaffaldet derfor er gået i gang med at reagere med posen – hvilket jo dybest set er meningen med en komposterbar pose. HUSK at gå ud med sit bioaffald cirka hver 2. dag – også hvis du vil undgå lugtgener fra madresterne.

Der er nu 11 poser i Maistic 2.GEN-serien.

 • Alle poser sælges i æsker (naturligvis ikke i plastic).  
 • På selve posen er printet posestørrelse – fx 20L eller 30L. Så kan du nemt kan finde den rette pose i køkkenskuffen, også hvis rullen ligger uden emballage.
 • På æskerne er printet Ofte God Efter-dato; dermed kan både du og din butik holde øje med posernes anbefalede holdbarhed. For HUSK: Komposterbare poser er skabt til nedbryde, altså basalt set gå i stykker – det er ikke plasticposer, der holder for evigt. Maistic-poser har derfor en holdbarhed på cirka et år fra produktion. Hold derfor øje med datoen – ligesom når du køber brød og mælk.

TIP: Tag rullen ud af æsken og skær et hul i æsken, ca. 4-5 cm bredt. Læg rullen tilbage og træk forsigtigt den første pose ud af æsken. På dem måde holdt du nemt styr på både poser og dato i køkkenskuffen. Smart og praktisk.

Maistics 2.gen-materiale, som alle poser i serien er lavet af, kan du læse mere om her.

Poserne i Maistic serie af komposterbare poser til detailhandlen bærer alle mærket OK Compost HOME, der viser at poserne er testet nedbrydelige i god hjemmekompost, som du kan skabe den selv i en kompostbeholder. Du kan læse mere om certificeringen her

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Maistic 2.GEN fås i disse varianter i danske butikker (sommer 2018):

Fryseposer
 • 1 liter - 40 stk. pr. æske
 • 2 liter - 30 stk. pr. æske
 • 4 liter - 20 stk. pr. æske
 • 8 liter - 12 stk. pr. æske
Affaldsposer
 • 20 liter - 14 stk. pr. æske
 • 30 liter - 10 stk. pr. æske
Binde-affaldsposer WaveCut
 • 20 liter - 14 stk. pr. æske
 • 30 liter - 10 stk. pr. æske
Hundeposer
 • Small-Medium hund - 30 stk. pr. æske
 • Medium-Large hund - 25 stk. pr. æske
Bleposer
  • Standard str - 25 stk. pr. æske
Vi laver også vores populære BÆREPOSER med 2.GEN. Kontakt os for mere info

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen