MAISTIC 2.GEN
Komposterbare AFFALDSPOSER

I Maistic 2.GEN-serien med hjemmekomposterbare poser til hjemmet får du naturligvis også Affaldsposer.

Som Maistics øvrige poser er de certificeret komposterbare og bære certificeringen OK Compost HOME. Det betyder, at du kan samle dit bioaffald i en pose, der præcis som madaffaldet kan nedbryde og indgå i naturens kredsløb.

At indsamle bioaffald i bioposer har vist sig effektivt til faktisk at sortere madaffald rigtigt og gøre sig umage.
Med Maistic Affaldsposer
– er du ikke med til at øge produktionen og udbredelsen af traditionelt plastic, der ikke kan nedbryde.
– benytter du et biobaseret produkt.
– kan du uden at bekymre dig bruge en affaldspose til at samle æbler i eller til at pakke klassens time-kagen ind. Alle Maistic-poser er godkendt til fødevarekontakt og indeholder hverken phtalater, bisphenoler andre problematiske plastic-indholdsstoffer.
– kan du med en velplejet kompostbeholder kan du nedbryde posen sammen med dit køkkenaffald og andet organisk affald og skabe kompost, som du kan bruge i haven. Men smid ikke Maistic-poser i grenbunken i baghaven – den risikerer at flyve væk og intet affald – heller ikke komposterbart – skal ende i naturen.

Materialet og posen

Maistic 2.GEN er et patenteret bioplastmateriale – læs mere om 2.GEN her.
NYT Som noget nyt er Maistic Affaldsposerne i 2.GEN-serien afrundet i bunden; fremfor flad sealing har de nu star-sealing, hvilket gør posens bund stærkere og mindsker risikoen for uheld, hvis der er for meget i posen eller der er gået for lang tid til tømning og bioaffaldet derfor er gået i gang med at reagere med posen – hvilket jo dybest set er meningen med en komposterbar pose.
Det gode råd er at gå ud med sit bioaffald cirka hver anden dag grundet ovenstående, men vigtigst også grundet bakterier og lugtgener.

Maistic 2.GEN affaldsposer sælges i æsker, så du nemt kan finde den rette pose i køkkenskuffen. På selve posen er endvidere printet fx 20L eller 30L, hvis rullen ligger uden emballage.
Æskerne er udstyret med Bedst Før-dato, så både du og din butik kan holde øje med holdbarheden. For husk: Komposterbare poser er skabt til nedbrydning under naturlige forhold – det er ikke plastic, der holder for evigt. Maistic-poser har en holdbarhed på et år og vi anbefaler brug inden datoen på æsken.
 
I butikkerne kan du få Maistic 2.GEN Affaldsposer i to størrelser:

20 liter affaldspose:
14 poser pr rulle.
Størrelse 50 x 44 cm med ekstra bredde i siderne.
Tykkelse 17 my.
Farven er mørkegrøn. Print på posen indikerer størrelse.

30 liter affaldspose:
10 poser pr rulle.
Størrelse 65 x 50 cm med ekstra bredde i siderne.
Tykkelse 17 my.
Farven er mørkegrøn. Print på posen indikerer størrelse.

Poserne i Maistic serie af komposterbare poser til detailhandlen bære alle mærket OK Compost HOME, der viser at poserne er testet nedbrydelige i god hjemmekompost, som du kan skabe den selv i en kompostbeholder. Du kan læse mere om certificeringen her

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Maistic 2.GEN fås i disse varianter i danske butikker (sommer 2018):

Fryseposer
 • 1 liter - 40 stk. pr. æske
 • 2 liter - 30 stk. pr. æske
 • 4 liter - 20 stk. pr. æske
 • 8 liter - 12 stk. pr. æske
Affaldsposer
 • 20 liter - 14 stk. pr. æske
 • 30 liter - 10 stk. pr. æske
Binde-affaldsposer WaveCut
 • 20 liter - 14 stk. pr. æske
 • 30 liter - 10 stk. pr. æske
Hundeposer
 • Small-Medium hund - 30 stk. pr. æske
 • Medium-Large hund - 25 stk. pr. æske
Bleposer
  • Standard str - 25 stk. pr. æske
Vi laver også vores populære BÆREPOSER med 2.GEN. Kontakt os for mere info

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen