Komposterbare

Bio Handsker

Fødevaregodkendt og biobaseret

Om du benytter engangshandsker i forbindelse med madlavning, rengøring, hårklipning eller grundet smitterisiko for Covid-19, så er Maistic Bio Handsker en mulighed og et grønne alternativ for dig.

Maistic-handskerne er biobaseret og certificeret komposterbare, dvs skabt uden brug af konventionelle plasttyper og til indgå i affaldssortering med bioaffald.

Handsker, der er benyttet ifm med kemiske stoffer, skal naturligvis ikke komposteres, men til forbrænding.

NYHED  Maistic Bio Handsker lander i de første supermarkeder i april 2020.

Plastfri indpakning og let at tage ud 

Maistic Bio Handsker er OneSize, ca. 24cm bred og 28,5cm lang. Tykkelse 17 my.

Handskerne er pakket i papæske á 100 stk.

Æsken har perforering i låget, hvilket gør det nemt at trække handskerne ud.

Affaldshåndtering:
Spørg lokalt om Maistic komposterbare handsker må sorteres med bioaffaldet. Hvis ikke, anbefales restaffald. Handsker, der har været i berøring med kemiske stoffer, skal naturligvis ikke med bioaffald til kompostering.

 

 

 

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Bulk og Private Label

Maistic producerer komposterbare bio-handsker til mange typer virksomheder.

Handskerne kan produceres i mange tykkelser og mål; løst, i bundter eller til ophæng samt i ønsket emballage eller som bulk.

Alle Maistic-handsker er certificeret komposterbare, og fås både industrielt komposterbare (Ok Compost) og hjemmekomposterbare (OK Compost HOME.

Kontakt Salgsafdelingen på salg@maistic.com for snak om muligheder, mindsteproduktion, priser mm.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen