Slider

Maistic giver dig masser  
PLASTFRI MULIGHEDER

Maistic er ikke bare en slags bioplast, en slags klud, en slags sugerør eller en slags materiale til takeaway-emballagen. Tværtimod.
Vi arbejder tæt sammen med dusinvis af specialiserede udviklere, ingeniører og fabrikker for at skabe plastfri og komposterbare løsninger, som både vi og du kan være stolt af.
Du er velkommen hos Maistic, hvad end du ønsker din egen version af en standardvare, eller har et specialløsning, som du ønsker, at vi skal dykke ned i og se, om vi kan løse for dig.
Du skal vide, at vores materialer altid er dyrere end plast – for plast er virkelig billigt. Til gengæld er det ikke for sjov, at vi kalder os Experts in Plastic Free.
Vi går gerne lidt længere for at finde en måske ellers umulig løsning, hvis vi til gengæld kan hjælpe dig med at tilbyde dine kunder en bid af vores mission: Less Plastic in this World.

Så kontakt os. Måske vi kan hjælpe – blot ikke med plastic.
Find inspiration i vores katalog – eller nogle af de mange materialer og varekategorier nedenfor. Der er mange flere, end vi kan vise.

Tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål og ideer

VORES MÆRKER OG CERTIFICERINGER

HER ER NOGLE AF DE MANGE PRODUKTGRUPPER OG MATERIALER, VI ARBEJDER MED:

Maistic 50/50

Sugerør

Take Away

Alt i bestik

Webshop forsendelsesposer

Bakker

Emballage

Alt i poser

Cellulose

Børster/naturfibre

Rengøring

Personlig pleje

Barn og Baby

Special poser

Special designs

Maistic Wheatie

PLASTIC FREE NEWS for professionelle

Nyhedsbrevet på engelsk til dig som professionelt interesseret, hvor vi går lidt mere i dybden om plastfri og komposterbare muligheder, materialer, mærkninger og sender lidt inspiration ude fra verden din vej.
Udkommer cirka 4 gange årligt.