Slider

Private Label,
Emballage og specialløsninger

Ønsker din virksomhed at arbejde med plast som CSR-mål, så lad os hjælpe med plastfri eller komposterbare løsninger.

Du kender måske Maistic fra butikker og supermarkeder, men vi er meget mere. Vi er Experts in Plastic Free. Om det er emballage til dine varer eller forsendelser, poser af enhver art, take-away emballage, engangs- og flergangsservice, rengøringsartikler, flasker og bøtter eller måske helt andre produkter og behov, som din virksomhed savner løsning på eller råmaterialer til.

Så kontakt os. Måske vi kan hjælpe – blot ikke med plastic. Vores inspirationskatalog viser lidt af det, som vi kan og producerer til at andre virksomheder og kæder i ind- og udland.

MED MAISTIC FÅR DU VIDEN

Viden om materialer er ikke alt. Fordi Maistic både som brand og producent er dedikeret til en af de største forbrugertrends i disse år – Less Plastic – og i dag sælger i 20 lande direkte og gennem distributører, har vi også en stor viden om nationale forhold, hvad end det handler om trends, affaldshåndtering, forbrugeraktivismen eller lovgivning. Fx er komposterbar emballage et voksende marked eller krav i nogle lande, hvor andre ikke er nået dertil.
Forbrugerkravet om Less Plastic in this World er så massivt, at der i dag næppe er større brands og virksomheder, der ikke har taget hul på problematikken og muligheden for at markedsføre sig på mindre forbrug af traditionelt plast.

Kontakt os

Ikke mindst til eksportmarkederne rundt om i Europa er certificeret komposterbare emballage og produkter som alternativ til den traditionelle plastic i stigning.
Vil du høre om mulighederne til netop dit produkt eller din idé, så kontakt os gerne.

NOGLE AF VORES KUNDER:

Om KOMPOST-CERTIFICERINGERNE

PLASTIC FREE NEWS – til dig som professionel

Nyhedsbrevet på engelsk til dig som professionelt interesseret, hvor vi går lidt mere i dybden om plastfri og komposterbare muligheder, materialer, mærkninger og sender lidt inspiration ude fra verden din vej.
Udkommer cirka 4 gange årligt.