MAISTIC® Frugt/grønt Netposer
af øko-bomuld
– slut med de tynde plastposer  
i grøntafdelingen

Et mellemstort dansk supermarked forbruger årligt 200-300.000 af de tynde plastposer – dem, du får gratis, når du køber 10 æbler for 25,-.
Skal vi ikke mindske det antal – og skifte til vaskbare poser, der kan bruges igen og igen og igen og…?

Maistic-poser til Frugt & Grønt er produceret af indisk økologisk bomuld. Forstærkninger langs syningerne gør dem ekstra holdbare, og de 3-5 mm store huller i posens vævning gør det nemt at se, hvad der er i poserne – også for kassedamen.

Let at medbringe og bruge

Maistic Netposer fås i tre størrelser. Tag dem med i lommen, når du handler. Læg frugt, grøntsager eller andet, du køber i løsvægt, i posen. Stram snoren til. Vej. Og sæt den lille vægt-label rundt om snoren. Vupti – en pose sparet. Eller tre-fire poser – du kan få plads til 3-4 labels pr. pose-snor.

Vask – og tip om brug

TIP: Brug også Maistic Netposer til plastfri, overskuelig og ikke mindst pænere opbevaring i skab eller køleskabsskuffe.
TIP: Maistic Netposer kan også bruges som plastfri vaskeposer til det sarte vasketøj.

Vask:
Maistic økobomulds Netposer vaskes ved 40-60 grader.
Husk at bomuld krymper 5-10%. Tørretumbling forkorter posens levetid.

 

Er du virksomhed og ønsker løsninger eller produkter af økobomuld, måske endda med Maistics plastfri touch ift såvel produkt som emballage, så kontakt os. Vi hjælper gerne med design-ideer, print, plastfri emballager mm.

Kontakt Salgsafdelingen på salg@maistic.com for snak om muligheder og pris. 

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Nyhed!
Genanvendelige Grønt-poser

Sampak – 2 Netposer
Denne pakke indeholder 2 mindre netposer:
• 1 x Small: 20×25 cm
• 1 x Medium: 25×30 cm
Vejl. udsalgspris kr. 44,95

1 Netpose – str. Large
Pakke med 1 stk. STOR bomuldspose
Størrelse 30x38cm – stor nok til 10-15 stykker hverdagsfrugt.
Vejl. udsalgspris kr. 29,95

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen