flasker-flad-1024x491

Hos MAISTIC® har vi fundet løsningen og kan levere den ‘grønne’ flaske og bøtte, som mælke-, juice- og læskedriksproducenter verden over drømmer om.

Når snakken kommer til alternativer til oliebaseret plast, hører man ofte, at de biobaserede materialer ikke kan klare så høje temperaturer som den konventionelle oliebaserede plast, og derved ikke kan tåle en ofte nødvendig pasteurisering.
Dette er en nu skrøne blot.

MAISTIC® flasker, dunke og bøtter til eksempelvis smør, marmelade, pastaer mm kan produceres i flere typer biobaseret materiale. Nogle klarer fra -20 til 103 grader celcius. Dermed er det muligt at pasteurisere væsken.

Er pasteurisering ikke nødvendig, vil MAISTIC® flasker, dunke og bøtter ofte kunne produceres i klare materialer.

MAISTIC® biobaserede flasker, dunke og bøtter vil oftest være majsbaserede. Men der er også andre biomaterialer, der kan gøre sig gældende, når det handler om påfyldning, behandling og opbevaring af væsker.

MAISTIC® flasker, dunke og bøtter kan produceres i alle størrelser, dvs. også til producenter, der leverer til storkøkkener, hospitaler, catering osv.

MAISTIC® kan skræddersy en flaskeløsning til din produktionsvirksomhed jeres. Eller du kan vælge mellem nogle af vore støbeforme.

Kontakt os om ønsker og behov. Det er derfor, vi er her.