12773021_10208519788573298_981710880_o

Skift plastbakken ud med MAISTIC® bio-bakker – fx den nye hvedebaserede, der tåler mikroovn.

Hvad end det er emballage til kød, grønt, middagsretter eller take away, så kan du brande dig på en grøn profil. Vi har et stort udvalg af både folier, bakker samt bøtter og kopper til kolde og varme drikke.

MAISTIC® kan levere mange forskellige typer bio-bakker til bl.a. café og take away, fødevareproducenter, brød- og kageudsalg.

Skumbakken og kødbakken vil ofte være majsbaseret.

Vi producerer disse typer 100% komposterbare efter kravene i MASITIC® Eat. Eller med et indhold af bioplast efter kundens ønske eller den funktion, bakken skal benyttes til.

Blandt de mest interessante nyheder inden for bio-emballage er 100% komposterbare bakker lavet af hvedestrå.
Texturen er glat med synlige små fibre, der får den råhvide bakke til at se ‘økologisk’ ud. MAISTIC® hvedebakker tåler mikroovn, køl, frys samt olie og vand, hvilket gør den velegnet til frugt og grønt, salater, take away, brød og kager, æg mm. Der kan printes på bakker af hvedestrå. De kan ikke indfarves med pænt resultat.

MAISTIC® leverer også 100% komposterbare eller biobaserede tallerkener, service mm, hvor råmaterialet er sukkerrør.

Nogle materialer til bakker kan indfarves, enkelte kan påføres tryk m. naturfarver.

Alle MAISTIC® produkter er BPA-fri, fri for tungmetaller og overholder derudover en lang række internationale miljø- og sundhedskrav.

Vi rådgiver gerne om den rette biobaserede eller komposterbare emballage til netop dit produkt. Kontakt os og hør nærmere.