Vi har skabt alternativet til plastic-tandbørsten
– flot og lækker og 50% indhold fra fødevareproduktionen

Endelig er det slut med plastic tandbørsten.
Maistic har udviklet et helt nyt, fast og fuldt biobaseret materiale uden brug af plastic. Vi introducerer det nu til en nyudviklet serie af tandbørster, som vi er stolte af at kunne kalde 100% plastfri.
Og ja, naturligvis er emballagen også plastfri.

Materialet

Det nye materiale til skaftet kalder vi Maistic® Wheatie® – du kan læse mere om det her.
‘Wheatie’ fordi en betydelig del af materialet er rester fra hvedeproduktionen, nemlig stråene.
Det er der flere miljøfordele ved: Størstedelen af alt strå fra kornproduktion verden over bliver brændt med CO2-udledning til følge. Vi bruger i stedet stråene til produkter og sparer derved CO2-udledning. Derudover skaber vi biobaserede produkter og råmaterialer uden at benytte mere plads til dyrkning, men blot udnytte og skabe merværdi af de planter, der allerede er dyrket og høstet.

… og så er tandbørsterne faktisk flotte

Hvorfor skal plastictandbørster være så farverige og på ingen måde matche dit badeværelse? Det gør Wheatie-tandbørsterne også op med.
I udviklingen af Wheatie-råmaterialerne har udseendet været vigtigt for os. De tørrede, findelte strå fremstår tydeligt og med dæmpet, naturligvis biobaseret, indfarvning fremstår materialet alt andet end plast-agtigt. Vi håber, at du vil være enig med os i, at Wheatie oser af god miljøsamvittighed.

Børsterne

Naturligvis er børsterne i vore tandbørster også plastfri – andet givet ingen mening. Vi har valgt en særlig thailandsk bambus til børstehårene og coatet med et tyndt lag aktivt kul. Aktivt kul har en effekt på bakterier og plak og dermed mundhygiejnen.

Emballage

Hver enkelt tandbørste er pakket i en æske foldet af et enkelt stykke printet pap. Ingen plastic. Af hensyn til butikker med udstanset hul, så den kan hænge.

Forhandles i Danmark i supermarkeder landet over; fast i bl.a i alle Føtex og Bilka, samt mange SuperBrugsen og Meny, i Helsam og andre helsekostbutikker, i webshops, økologiske butikker mm. På kampagner også i bl.a. Netto og andre butikker.
For forhandlere i udlandet, kontakt Maistic for nærmere info.

Wheatie® Børne tandbørste KIDS

Der må gerne være plads til leg, når de små skal lære at børste tænder. Maistic Wheatie Tandbørsten KIDS er formet som ét langt firben – eller dinosaur, som børnene nok vil kalde den. Skaftets bølgede form er let og godt at holde på, og børsterne bløde (Fin), som de skal være til de mindste. Fås i farverne Blå, Lyserød, Grøn og Natur. Længde ca. 15 cm. Vejl.uds. dkr 19,95.


Wheatie® tandbørste Voksen

Wheatie® Tandbørsten til voksne har fast, kraftigt skaft, der er godt at holde på. Børsterne er i hårdheden Medium, som mange danskere foretrækker. Danske tandlæger anbefaler dog bløde børster (Fine). Modsat plastic-børstehår er Wheatie-tandbørsternes børstehår af kulbehandlet bambus, som bliver lidt blødere efterhånden og nærmer sig derved tandlægernes anbefaling. På voksen-tandbørsten er børstehårene bølgeskåret for bedre børstning. Fås i farverne Blå, Lyserød, Grøn og Natur. Længde ca. 18 cm. Vejl.uds. dkr 24,95.For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Husk også….
I Dental-serien er endnu en nyhed: Plastfri Tandtråd. Vi har puttet den i en lille fin glas-flakon til refill, så også emballagen er plastfri og genanvendelig. Læs mere om den nye tandtråd her

Vil du forhandle Maistic i Danmark? Or throughout European countries? Maistic is expanding and seeking shops, agents and distributors

Kontakt os / Contact us here

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC