Den komposterbare pose til

FLERGANGSBRUG

MILJØPOSEN® er god miljøsamvittighed. På både pris og miljøpåvirkning er den et reelt alternativ til bæreposen af plastic, der aldrig forgår, hvis den lander i naturen. MILJØPOSEN® er ganske enkelt Danmarks grønneste indkøbspose.

MILJØPOSEN®
100% biobaseret og komposterbar

Vil din butik af med plasticposerne?

Og vil I gerne præsentere kunderne for et langt mere bæredygtigt alternativ – gerne i kraftig kvalitet og til brug flere gange?

MILJØPOSEN er Maistics komposterbare pose til bæredygtigt flergangsbrug.
Du kan med MILJØPOSEN erstatte fx erstatte butikkens plastic-coatede pose af kraftigt papir med hanke i flet eller stof.
Eller indkøbsnet af ren plastic.
Eller muleposen af bomuld – læs mere om det nedenfor.

Maistic MILJØPOSEN er 100% biobaseret.

Den er, som Masitics øvrige poser, naturligvis certificeret komposterbar. Dvs. at posen overholder EU-lovgivning for kompost. Posen bærer hovedcertificeringen OK COMPOST og er desuden testet nedbrydelig ved 25 grader, dvs i miljø tilsvarende god hjemmekompost. Læs mere om certificeringerne her

MILJØPOSEN kan bruges mange gange – rigtig mange. I test op til 30 gange for standardposen, men det vil naturligvis komme an på den enkeltes forbrugsmønster, ligesom den kvalitet, den enkelte butik vælger at få produceret posen i, er afgørende.

Miljøposen er også vaskbar. Maistic anbefaler 60 grader. Men den er godkendt til 90 grader og kan faktisk også tørretumbles.

Indfarvning sker i ugiftig soyabaseret farve. Til evt. tryk benyttes vandbaserede farver. Begge må og benyttes efter kompost-certificeringerne.

Vi MILJØPOSEN® for DANMARKS GRØNNESTE INDKØBSPOSE. Et reelt bæredygtigt og prismæssigt alternativ til den plastpose, som stadig flere danskere gerne vil undgå.

Materialet

Materialet er bioplasttypen PLA og majsbaseret. Det er den mest udbredte komposterbare bioplasttype, der kan benyttes til mangt og meget. PLA er dertil genanvendeligt og kunne indsamles til separat genanvendelse, hvis vi i Danmark ønskede det. Endnu er det kun i Kina, at man mærker og indsamler PLA separat.

Til MILJØPOSEN er PLA produceret i rulle som et nonvowen /ikke-vævet tekstil. Og ja – det tekstil kunne man også benytte til meget andet.

Bæreevne og kvalitet er fuldt sammenlignelig med andre bæreposer på markedet. Spørg os for mere info.

Energiforbruget ved produktion af PLA er ca. halvdelen end ved produktion af fx. petrobaseret PE.

Også CO2-udslippet er væsentligt mindre; kun ca. 1/3 ift produktion af PE.

Mange vil sammenligne MILJØPOSEN med bomuldsnettet. Også her er der miljøfordele ved MILJØPOSEN, idet bomuld er et uhyre vandforbrugende materiale i såvel dyrkning som produktion. Til produktion af en enkelt t-shirt går der 2500 liter vand.
Der bruges naturligvis også vand til majsdyrkning til det biobaserede indhold til MILJØPOSEN, men kun meget begrænset i produktionsprocessen, dvs på fabrikken, hvilket er det sted, hvor der i bomuldsproduktionen benyttes særligt meget vand.

Miljøposen kan designes efter ønske og findes i to kvaliteter.

  • 100% biobaseret PLA bioplast
  • Certificeret komposterbar
  • Mærket OK Compost HOME
  • Nedbrydelig i natur og god hjemmekompost
  • Vaskbar ved 60 grader

Kontakt gerne salgsafdelingen hos MAISTIC for yderligere information om Maistic MILJØPOSEN.

Tlf. +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Miljøposen kan designes efter ønske. Den findes i to kvaliteter:

MILJØPOSEN Standard
Pose med foldet bund, forstærket top og hank. Svejset. Bæreevne 8 kg i standardstørrelse. 2-farve tryk på hvid. H&M i Italien benytter denne type.

MILJØPOSEN Luksus
Syet sammen med bomuldstråd for ekstra kraftig og lækker kvalitet. Bæreevne 12 kg i standardstørrelse. 2-farve tryk på hvid.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Vi samler på mærker for

SUNDHED & MILJØ

Du vil møde en lang række officielle mærkningsordninger og certificeringer på MAISTIC-produkterne. De officielle mærker er både din og vores garanti for kvalitet og sikkerhed. Nogle gives for økologisk produktion, andre for komposterbarhed og flere indikerer certificerede tests og resultater, som de enkelte produkter eller materialer har været igennem