Alle klude fra MAISTIC er biobaserede og

FRI FOR MIKROPLAST

Når du køber Maistics rengøringsartikler – klude såvel som svampe – kan du være sikker på, at de er plastfri.
Vi ser ganske enkelt ingen grund til, at rengøring i hjemmet skal gøre vores natur og verden mere beskidt.

Maistic-kluden FRI FOR MIKROPLAST
Nu i flere versioner

Engangsklud. Altmuligklud. Viscoseklud. Den lyserøde.
Kært barn har som bekendt mange navne. Efter år på markedet kan vi glædeligt konstatere, at den mikroplastfri version af danskernes favoritklud i daglig tale bedst kendes som MAISTIC-kluden.

MAISTIC Altmuligklude FRI FOR MIKROPLAST er naturligvis helt uden polyester og andre former for plastic.

Kludene kan benyttes præcis som den lyserøde, du kender. Viscosen har en let skrubbende effekt, og er, som navnet antyder, derfor velegnet til al den daglige rengøring.
Vi anbefaler vask ved 60 grader.
Ved vask på 90 grader og tørretumbling vil kludene hurtigere slides, hvilket nedsætter levetiden.

Materiale

MAISTICs 5 pak klude FRI FOR MIKROPLAST
Materialet er 100% naturlig træbaseret viscose.
Kvalitet 110 gram/m. Størrelse 32×38 cm
Farven er hvid med bio-print i 4 farver. Alle farver er AZO-fri.
Evt. emballagepose af OK Compost-mærket bioplast.
Vejl. uds. pris kr. 15,95

Husk, du kan få Maistic-kluden i Netto – med lille emballage

I butikkerne finder du disse Maistic-klude:

5pak kluden er med let grønt print, der viser at den er mikriplastfri. Der er minimal emballage, lavet i pap = Less Easte. Vi er stolte af, at Dansk Supermarked har sagt ja til denne løsning. Kludene fås også i mange andre butikker.

Maistic-kluden fås også i en 8pak størrelse, og med fire forskellige farveprint: Den velkendte grønne, men også i gul, blå og rød. Så kan du nemt bruge den til forskellige slags formål i hjemmet uden at blande dem. Nem og bekvemt! Og som for 5pak, har vi sparret på emballagen.

100 stk. kassen er velegnet til institutionen, virksomheden og andre, der bruger mange klude. Nogle butikker benytter den også til at forhandles klude enkeltvis. 100stk kassen forhandles gennem Helsam og Norganic, der begge har den som lagervare, samt gennem Maistic salgsafdeling.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Derfor skal du bruge klude
FRI FOR MIKROPLAST

 

Vi kender alle pakken med de lyserøde, gule og lyseblå klude. Hvad de færreste ved, er at disse klude kan indeholde op til 50% polyester.
Det er en plastictype, der er fuldstændig overflødig for vaskeevnen. Og det er en plastictype, der ikke kan nedbryde og dermed skader vores natur.
Det sker, fordi kludens fibre løsrives ved brug, slid og vask – indendørs såvel som udendørs. Når mikroplasten først er landet i naturen, så bliver den der – og ender i hav, natur, dyr og dermed også i menneskets fødekæde.
Også kunststoffer som elastan, nylon og særligt fleece taber mikroplast var slid og vask.
For ikke at tale om mikroplast fra skuresvampe… Læs mere her

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen

Komposterbarhed er den nye

ØKOLOGISKE BØLGE

Traditionel petrobaseret plast er tusindvis af år om at nedbryde og kan være tilsat kemi, der skader naturen, dyrene og dig.
Alle MAISTIC® certificeret komposterbare produkter er fri for kemi som bl.a. phtalater, bisphenoler og tungmetaller. Det giver altså fornuft at pakke sin mad ind i MAISTIC fremfor plastik - både for dig derhjemme, for restaurationsbranchen og for fødevareindustrien. Det ligner plastic – men er MAISTIC