MAISTIC® Hundeposer
Du må ikke smide dem derude.
Men sker det, så skader de ikke miljøet

Lad os allerførst slå helt fast. Affald hører til i skraldespanden.
Ikke mindst hundeposer, der kan indeholde bakterier og parasitter og dermed smitte andre dyr.
Og som vitterlig ikke hører til i indpakket version i naturen.

Når det er sagt…

Hundeposer er en plast-emballagetype, der ene og alene benyttes, når vi færdes i naturen.

Og præcis dette er grunden til, at du skal købe certificeret komposterbare hundeposer. Risikoen for, at du taber en pose ud af lommen eller poseholderen på hundesnoren, er ganske enkelt for stor. Det er sket for alle os hundeejere.

Hos MAISTIC er vi stolte af at kunne præsentere Danmarks første OK Compost Home-certificerede hundepose. Det er en miljømærkning, der sikrer komposterbarhed med andet organisk materiale ved temperaturen 20-25 grader. Nedbrydningen vil dermed fint kunne ske under danske forhold.
Derfor kalder vi vore hundeposer.

Danmarks grønneste hundeposer

Udover at du sparer miljøet for en evt. tabt plasticpose, som det ville tage 20 år for naturen at få til at nedbryde – endda med mikroplast til følge. 
Så er der flere miljøfordele ved Maisticposerne fremfor dem af traditionelt plastic:

  • Størstedelen af råmaterialet til hundeposerne er baseret på majs – også dele af planten -, der er GMO-fri, dyrket pesticidfrit og af en sort, der ikke benyttes til menneskeføde.
  • Som alle MAISTIC poser overholder hundeposerne kravene for OK Compost HOME certificeringen og den strenge EU-standard for kompost, EN13432. Poserne indeholder desuden ikke BPA, phtalater, flourstoffer og andre sundheds- og miljøskadelige stoffer.
  • Også CO2-udslippet er væsentligt mindre for Maisticposerne; kun ca. 1/3 ift produktion af plasttypen PE, som ofte benyttes til hundeposer.

Maistic hundeposer er mørkegrønne af hensyn til korrekt affaldshåndtering. 
MAISTIC poserne er ikke sorte, da Danmarks Naturfredningsforening fraråder emballage af sort plast/bioplast. Årsagen er, at ikke alle forbrændingsanlæg optisk kan sortere sort korrekt.

For mere info

Kontakt Salgsafdelingen
Tlf +45 5374 8500
Email salg@maistic.com

Nyhed!
Nu hundeposer MED hank og UDEN hank

Hundeposer UDEN hank
Ruller med 30 stk.
Tykkelse 15 my. Størrelse 13 x 30 cm.
Poserne har ekstra bredde i siderne.
Farven er mørkegrøn.

Hundeposer MED hank
Ruller med 25 stk.
Tykkelse 15 my. Størrelse 13 x 30 cm.
Poserne har ekstra bredde i siderne.
To hanke til at binde med.
Farven er mørkegrøn.

MILJØ

Som producent er vores ansvar globalt. Vi skaber arbejdspladser, mindsker CO2 og øger miljøbevidstheden. Og kalder kun varer med kompost-certificering for komposterbart. Så er dokumentationen er på plads.

UDVALG

Udviklingen inden for bioplast går stærkt. Nye råmaterialer med nye egenskaber kommer til hele tiden. Fordi MAISTIC har mange samarbejdspartnere, er mulighederne nærmest uendelige.

PRIS

Er du bekymret for prisen på MAISTICs produkter? Det kan vi godt forstå. Men lad os give det et skud. Oftest bliver vore kunder positivt overraskede – også over prisen på redesign. Vil du overraskes?

SAMARBEJDE

Vi er ikke drevet af begrænsningens kunst. Vi er nysgerrige. Og ærgerrige på vore kunder og samarbejdspartneres vegne. Vi vil det bedste. For dig. Du er vores ambassadør – i dag og igen i morgen